مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴ هفته کاهشی دیگر در بازار خودرو | افت قیمت خودرو ادامه دارد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرعامل شرکت مخابرات ایران: پروژه هوشمندسازی شهر مشهد، بزرگ‌ترین پروژه ارتباطی کشور است طلای جهانی تغییر مسیر داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت روز برنج و حبوبات در مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | برنج ایرانی از حدود ۱.۵ تا ۲.۷ میلیون تومان یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ به حساب دهک یک تا ۳ واریز شد | یارانه دهک‌های ۴ تا ۹ چه روزی واریز می‌شود؟ فروش بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان شمش طلا در ۱۱ حراج از ابتدای سال تاکنون قیمت طلا در مشهد به کمترین حد ۲ماهه اخیر رسید | نرخ طلا یک کانال دیگر را از دست داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نیرو: از ناترازی انرژی عبور خواهیم کرد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | طلا و سکه ریزش کرد بررسی قیمت امروز گوشت گوسفند، گوساله و مرغ در مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت آبگوشتی کیلویی چند؟ خرید تضمینی پیاز تا ۵ خرداد ۱۴۰۴، تمدید شد افزایش ۲۰ درصدی حقوق و مزایای پرسنلی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ حقوق دولتی مواد معدنی در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد حذف ارز ترجیحی گوشت چه تبعاتی دارد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) نفت ایران نزدیک به ۷۰ دلار فروخته شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) جنجال بابک زنجانی؛ از خرید شرکت‌های شستا تا سهام سایپا پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) قطع برق صنایع پرمصرف برای توزیع عادلانه انرژی هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی و گردشگری آغاز شد| مشهدالرضا(ع) میزبان ۴۹۰ شرکت از ۳۲ استان کشور+ فیلم پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقاد تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاملات اوراق مالی اسلامی در بازار سرمایه از مالیات معاف شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

با ساختمان‌های نا ایمن بدون هیچ اغماضی برخورد خواهد شد | بیش از ۱۰۰۰ ساختمان در استان در زمره بررسی بیشتر قرار دارند

  • کد خبر: ۱۶۵۴۲۶
  • ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۶
با ساختمان‌های نا ایمن بدون هیچ اغماضی برخورد خواهد شد | بیش از ۱۰۰۰ ساختمان در استان در زمره بررسی بیشتر قرار دارند
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی گفت: چالش جدی اکنون مربوط به ساختمان‌هایی است که مشکل سازه دارند. چنانچه این ساختمان‌ها اعلام شود، بدون هیچ اغماضی با این ساختمان‌ها برخورد خواهد شد.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

جواد خدایی در حاشیه همایش ساختمان‌های بلند مرتبه در مشهد در خصوص معرفی ساختمان‌های نا ایمن در مشهد به خبرنگار شهرآرانیوز گفت: کارگروه ساختمان‌های نا ایمن در استان در چندین جلسه برگزار شده است و در گروه‌های مختلف ساختمانی، بر اساس آیین نامه بررسی‌هایی توسطه شهرداری شهر‌ها انجام شده است. به دلیل اینکه در آیین نامه محدوده ساختمان‌ها گروه ج و د و در شهر‌های بالا ۲۰۰ هزار نفر بود، در حوزه نا ایمنی احتمالی ساختمان‌ها در بحث سازه و حریق بررسی‌ها در حال انجام است. بخشی از ساختمان‌ها به عنوان ساختمان‌هایی است که باید بررسی بیشتری شود، در سامانه وزارات کشور ثبت شده و امیدواریم طی ماه‌های آینده با توجه به جلسه که در کارگروه ساختمان‌های نا ایمن انجام شده و دستگاه‌ها مکلف شدند نتایج آن به کارگروه ارائه شود، در مسیر اصلاح احتمالی و نقص رفع احتمالی قرار گیرند.

به گفته این مسئول، درشهر‌های مختلف تعداد ساختمان‌های نا ایمن مشخص است. اما بیش از ۱۰۰۰ ساختمان در استان معرفی شدند که نمی‌توان گفت ساختمان‌های نا ایمن هستند بلکه ساختمان‌هایی هستند که بر اساس مدارک و مستنداتی که شهرداری مشهد ارائه داده است به عنوان ساختمان‌هایی هستند که بایددر  زمره بررسی با در نظر گرفتن شاخص‌های کلی قرار بگیرند.

معاون هماهنگی امورعمرانی استانداری خراسان رضوی یادآورشد: در سه ماه آینده ساختمان‌هایی که باید رفع ایراد شوند معرفی می‌شوند. به خصوص در بحث حریق که اولویت بالاتری دارد باید مورد توجه باشند. در گروه ج و د ممکن است کاربری‌های مختلفی شامل شود، ولی عمدتا ساختمان‌های مسکونی را شامل می‌شوند. یکی از تاکیدات مان در کارگروه، ساختمان‌های عمومی بود، یعنی ساختمان‌هایی که حضور بیشتر کاربران و بهره برداران در آن وجود دارد.

خدایی تصریح کرد: ساختمان‌های عمومی به دلیل اینکه منطبق با ضوابط مشخص قانونی هستند، معمولا از این اسیب‌ها بیشتر در امان هستند. ولی ساختمان‌های قدیمی مثل پاساژ‌ها و مجموعه‌های بزرگ در زمره بررسی‌ها بودند. اما چون عموم ان‌ها در دهه اخیر ساخته شدند از لحاظ سازه ای، ایمنی، حریق ساختمان‌های ایمنی هستند. مسلما ایین نامه‌های ساختمانی بروز رسانی می‌شوند و ساختمان‌ها هم به عنوان یک موجود زنده باید با ضوابط جدید به روز شود.

وی افزود: مالکین یا متولیان مرتبط با این دسته ساختمان باید رفع خطر کنند. ولی چالش جدی بیشتر مربوط به ساختمان‌هایی که در سازه مشکل دارند. چنانچه این ساختمان‌ها اعلام شد توسط دستگاه‌های ذیربط و با توجه به عضویت مقام قضایی در کارگروه، بدون هیچ اغماضی با این ساختمان‌ها برخورد خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->